Back to homepage

Tag "gjeli"

Gjeli dhe pula

Gjeli dhe pula 0

🕔10:08, 1.Pri 2010

Ishte cu gjeli ne saba, I thot pules bismilah, Bismilahi or ti pul, Ka ardh koha me ta ngul.

Read Full Article
Bleresi

Bleresi 0

🕔13:46, 22.Jan 2010

Nje burr shkon me bler nje gjel ne treg. I pyet tregtaret sa leke e keni gjelin te gjithe e kishin nga 15000 leke. Ne fund te pazarit e sheh nje grua dhe i thot, a po ma len 10000

Read Full Article
Polici dhe shoferi

Polici dhe shoferi 0

🕔13:48, 17.Nën 2009

Duke ecur me makine nje shofer e ndalon nje polic dhe e gjobit edhe pse ishte brenda rregullores. Pas nje debati te shkurter shoferi i hip makines de para se te niset i thote policit, hajt te nodht si gjelit

Read Full Article
Pse gjeli nuk bën vezë?

Pse gjeli nuk bën vezë? 0

🕔19:16, 15.Kor 2009

Na ishte nje herë një pule dhe e veti gjelin, pse ti nuk po bon vezë? Nuk e shkyj bythen per 10 cent i tha gjeli.

Read Full Article