Kategori
Artikuj të përgjithshem

Bejta per Postriben

Gazjon Hysaj

Studio Kallaj

Kategori
Humor

Takohen dy miq të vjetër

Takohen dy miq të vjetër.
– Po, ku je o burrë? Ka vite që s’të kam parë. Si janë fëmijët?
– Mirë janë, faleminderit. Djali i madh e ka kryer ekonomikun, i dyti juridikun, vajza është bërë arsimtare, kurse djali i vogël është hajdut
– E kur keni këtë familje intelektualësh, pse nuk e largoni hajdutin nga shtëpia?
– Po ai na mban gjallë, se këta të tjerët janë pa punë…

Kategori
Humor

Burri urrente maçokun

Burri urrente maçokun qe mbante e shoqja ne shtepi.
Nje dite fshehurazi vendosi ta largoje.
Mori maçokun dhe e largoi nga 10 ndertesa larg, sapo ariti ne shtepi pa qe maçoku kishte arit para tij.
Mori serisht maçokun dhe e dergoi 20 ndertesa me larg e maçoku serisht u kthye ne shtepi..

Keshtu vazhdoi per disa dit, burri e dergonte sa me larg maçokun dhe e braktiste ai serisht kthehej ne shtepi.
Nje dite hipi makines mori maçokun e u nis ta dergonte sa me larg kete here…
Eci nje rruge te drejte pastaj u kthye majtas, serisht drejt e me pas djathtas, drejt, djathtas, majtas, drejt, majtas djathtas, kaloi nje ure e serish majtas, drejt djathtas…. gjeresa u bind qe maçoku sdo mund te kthehej dot, e nxori nga makina dhe e braktisi ne nje kazan pleherash.

Pas rreth tre oresh burri i telefonon gruan ne shtepi:
– Moj grua, a ështe maçoku ne shtepi?
– Po, ketu eshte pergjigjet gruaja.
– Po ma kalo moj legenin ne telefon se kam humbur rrugen.

Kategori
Te rejat nga Bota

Gëzuar 8 Marsin

Gëzuar 8 marsin

Dita e Gruas

Dita e Nënës

Gezuar 8 marsinGezuar 8 marsin

 

Kategori
Te rejat nga Bota

Gëzuar 7 Marsin

Gëzuar 7 marsin

Ditën e mësuesit

Gezuar 7 marsin diten e mesuesitGezuar 7 marsin diten e mesuesit

 

Gezuar 7 marsin diten e mesuesit