Dy shoke

Dy shoke 0

🕔01:19, 29.Jan 2010

Njeri pyet shokun e vet Si eshte gruaja jote ne guzhine? Ai e shikon shokun e vet dhe i thote: E shemtuar si ne te gjitha dhomat tjera.

Read Full Article
Burri me gruan dhe femine

Burri me gruan dhe femine 0

🕔01:17, 29.Jan 2010

Burri me gruan dhe femine ishin ulur ne tren. Babai i thote djalit: uuu buci, buci babit, ha rrush se te rritet bibilushi. Gruja i thote: oo Burr haje edhe ti nje kokerr.

Read Full Article
Studimi i pleshtit

Studimi i pleshtit 0

🕔01:13, 29.Jan 2010

Një shkencëtar Shqiptar po studionte një plesht. “Hidhu” i thote pleshtit, pleshti hidhet, “hidhu” pleshti hidhet. Më pas i këput krahët. “Hidhu” i thotë pleshtit, pleshti hidhet. Raport1: Pleshti me krahë të këputur u hodh. Më pas i pret këmbët.

Read Full Article
Më dhemb koka

Më dhemb koka 0

🕔01:11, 29.Jan 2010

Beni para se të shkonte ne shkoll i thot nenes vet se i dhemb barku. Nena thot se nuk ke ngren buk, e ke barkun bosh, ndaj te dhemb, po te ishte plot nuk do te te dhembet. Ne shkoll

Read Full Article
Homoseksuali

Homoseksuali 0

🕔01:02, 29.Jan 2010

Ishte nje pyll ku kishte shum homoseksuali than njerit mos shko ne ate pyll se do ta pesosh,ai tha un jam trim sme ndodh gje mua.ai vashdon rrugen dhe ne pyll ishin disa tabela ku tregonin nga duhet te ecte.ai

Read Full Article