Back to homepage

Tag "gjermani"

2 Gisht larg

2 Gisht larg 0

🕔12:33, 4.Dhj 2009

3 shokë, një amerikan, një gjerman dhe një shqiptar po mburreshin. Amerikani thotë, në Amerik kemi avjonin që fluturon krejt për qellë, 2 shokët e tjerë me një herë thanë, krejt-krejt për qellë, amerikani thotë, jo 2 gisht posht qellit.

Read Full Article
Amerikani, Gjermani dhe Shqiptari

Amerikani, Gjermani dhe Shqiptari 0

🕔14:02, 10.Nën 2009

Ne nje burg kane qen te mbyllur amerikani, gjermani dhe shqiptari. Pasi i denuan po i pyesin per deshiren e fundit. Amerikani dhe gjemani e shprehen deshiren per ta pare shtepin dhe per ti takuar familjen. Kur e pyesin shqiptarin

Read Full Article
Gjermani, Turku, Serbi dhe Shqiptari

Gjermani, Turku, Serbi dhe Shqiptari 0

🕔19:14, 21.Gus 2009

Ka ken Gjermani, Turku, Serbi dhe Shqiptari… Gjermani ka then e kam zgraden e Gjermanis. Turku thot e kam uren e Turkis. Serbi thot e kam flamurin e Serbis. Shqiptari: hypi ne zgraden e Gjermanis dhi ne uren e Turkis

Read Full Article
Amerikani, Italiani, Gjermani, Shkau, Shqiptari

Amerikani, Italiani, Gjermani, Shkau, Shqiptari 0

🕔19:08, 21.Gus 2009

Na ishte nje her Amerikani, Italiani, Gjermani, Shkau, Shqiptari. Kto te gjith kan pas me fol per nje gje. Amerikani ka then une i kom banesat ma te mdhaja Italiani ka then une i kom rrugat ma te mirat Gjermani

Read Full Article
Amerikani, Gjermani dhe Shqiptari: Cili ka babin më të madh?

Amerikani, Gjermani dhe Shqiptari: Cili ka babin më të madh? 0

🕔19:28, 15.Kor 2009

Ishte një Amerikani, një, Gjermani dhe një Shqiptar. Gara e lojes ishte: Kush e ka baban me te madh! Amerikani: Babai im esht sa nje ndertes 10 kate. Gjermani:  Babai im prek ne hënë. Shqiptari: O Gjerman babai yt ka

Read Full Article