Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9 Gruaja dhe zezaku

Gruaja dhe zezaku 0

🕔11:38, 13.Jan 2010

Një ditë një grua hypi në autobus asaj iu pordhte por ajo nuk mundte të pordhte se ishte në autobus. Pushuan me autobus një një vend të zezakve dhe zbriti poshtë nga autobusi por mbrapa saj e kishte një zezak

Read Full Article
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9 Ariu dhe Lepri

Ariu dhe Lepri 0

🕔14:59, 5.Jan 2010

Ishte ariu dhe kishte hap byrektore. Shkon lepri dhe e thot: O ari a ke 100 byrek? jo i thot ariu. Shkon prap lepri dhe i thot perdit te njejten gje, prap jo i pergjigjet lepri. 1 dit cohet ariu

Read Full Article
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9 Hasa dhe Hysa në Taksi

Hasa dhe Hysa në Taksi 0

🕔14:47, 5.Jan 2010

Ka ken hasa me hysen ne nje diskotek edhe ata 2 kan pi shum edhe jan dej. Kur kan dal prej diskotekes hasa i thot hyses a e marrmi nje taksi edhe ata dy kur te hypin ne taksi hysa

Read Full Article
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9 Motra budallic

Motra budallic 0

🕔10:10, 5.Jan 2010

Si po mundesh me i than moters ma t’madhe budallic, po i thot njera djalit t’vet. Shko thuaj m’fal, perseri s’po i dahet kjo djalit. Shkon ky djali edhe I thot moters: Motër m’vjen keq qe je budallic…

Read Full Article
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9 Statutet e Drishtit

Statutet e Drishtit 0

🕔21:25, 4.Jan 2010

Statutet e Drishtit Botohet i plotë dorëshkrimi i rrallë i 1468 DR. MUSA AHMETI DR. ETLEVA LALA Dorëshkrimi “Statuta et ordina tiones capituli eçlesiae Cathe dralis Drivastensis” është tepër i rrallë dhe unik, ngase përmban statutet e kapitullit të kishave

Read Full Article