Rikonstruktimi i Ures se Mesit 2010 (pjesa 1)

Rikonstruktimi i Ures se Mesit 2010 (pjesa 1) 0

🕔20:40, 20.Jan 2010

Related Images:

Read Full Article
Fotografi të vjetra

Fotografi të vjetra 0

🕔20:09, 20.Jan 2010 [Show slideshow] 123456► Read Full Article
Gezuar Vitin e Ri 2010 – Paskali Photography

Gezuar Vitin e Ri 2010 – Paskali Photography 2

🕔19:17, 18.Jan 2010

Paskali Photography në Bar Restorant Drivasti   Related Images:

Read Full Article
Statutet e Drishtit

Statutet e Drishtit 0

🕔21:25, 4.Jan 2010

Statutet e Drishtit Botohet i plotë dorëshkrimi i rrallë i 1468 DR. MUSA AHMETI DR. ETLEVA LALA Dorëshkrimi “Statuta et ordina tiones capituli eçlesiae Cathe dralis Drivastensis” është tepër i rrallë dhe unik, ngase përmban statutet e kapitullit të kishave

Read Full Article