Hasa dhe Hysa në Taksi

Hasa dhe Hysa në Taksi 0

🕔14:47, 5.Jan 2010

Ka ken hasa me hysen ne nje diskotek edhe ata 2 kan pi shum edhe jan dej. Kur kan dal prej diskotekes hasa i thot hyses a e marrmi nje taksi edhe ata dy kur te hypin ne taksi hysa

Read Full Article
2 Gisht larg

2 Gisht larg 0

🕔12:33, 4.Dhj 2009

3 shokë, një amerikan, një gjerman dhe një shqiptar po mburreshin. Amerikani thotë, në Amerik kemi avjonin që fluturon krejt për qellë, 2 shokët e tjerë me një herë thanë, krejt-krejt për qellë, amerikani thotë, jo 2 gisht posht qellit.

Read Full Article