Back to homepage

Tag "policia"

Policia Shqiptare

Policia Shqiptare 60

🕔13:36, 1.Sht 2011

Ne Shqipri me shpejt te mberrin PIZZA se POLICIA!

Read Full Article
Policia dhe te hollat

Policia dhe te hollat 0

🕔15:42, 7.Pri 2011

Kishte qenë një njeri dhe i kishte dhëne te holla të gjith qytetit dhe i kishte lehtsuar punën te gjithë banorët kur policia dyshon në këtë njeri dhe shkojnë per ta marrun në pytje. Kur shkon Policia me marr në

Read Full Article
Policet e zgjuar

Policet e zgjuar 0

🕔15:32, 7.Pri 2011

Dy polic kishin nga 1 qen. Per ti dalluar nga njeri tjetri, policat i kepusin njerit qen veshin per ti dalluar. Qehte zihen ai pa vesh kafshon tjetrin dhe ngelen te dy pa vesh. Policat vendosen ti presin bishtin njerit,

Read Full Article
Fatos nano dhe polici

Fatos nano dhe polici 0

🕔14:10, 8.Pri 2010

Duke dalur shetitje,Fatos Nanoja i jep urdher shoferit te dilte mbrapa dhe ta ngiste vete Fatosi makinen. Mirepo Fatosi futet kundratabele, dhe polici e nadalon. Fatosi hap xhamin dhe i thote policit naiv qe te veje gjoben. Ai nxjerr celularin

Read Full Article
Nexhoja dhe gardalina

Nexhoja dhe gardalina 0

🕔12:09, 4.Dhj 2009

Nexhoja ishte tuj ecë ka rruga e rusit, tuj sha e tuj ba. Nji djalë i thotë: – Ç’a ke mor Nexho? Nexhoja: – Jam ngat’rru me policinë. Djali: – Po pse mor Nexho?! Nexhoja: – Kishte kalu mikrobuzi afër

Read Full Article