Back to homepage

Tag "lepuri"

Ishin dy gjuetare

Ishin dy gjuetare 0

🕔12:54, 25.Jan 2013

Ishin dy gjuetare qe po ndiqnin nje lepur. Ndiq e ndiq, por pa pritur gjuetaret e humbin lepurin. Duke kerkuar neper pyll ata takojne nje coban dhe e pyesin – Mos ke pare nje lepur te kaloje ketej? – Po

Read Full Article
Cfar ben lepuri kur bie shi?

Cfar ben lepuri kur bie shi? 0

🕔09:53, 25.Mar 2011

Laget

Read Full Article
Cfar ben lepuri kur ti ben 2 vjet?

Cfar ben lepuri kur ti ben 2 vjet? 0

🕔00:40, 18.Jan 2010

Hin ne vitin e 3

Read Full Article