Back to homepage

Tag "kokerr"

Burri me gruan dhe femine

Burri me gruan dhe femine 0

🕔01:17, 29.Jan 2010

Burri me gruan dhe femine ishin ulur ne tren. Babai i thote djalit: uuu buci, buci babit, ha rrush se te rritet bibilushi. Gruja i thote: oo Burr haje edhe ti nje kokerr.

Read Full Article