Kategori
Reklama

Studio Hyseni

Studio Hyseni

[flv:https://www.postribe.com/video/studio_hyseni_www.postribe.com.flv 540 400]

Ju ofron per ju Filmime Profesionale dhe Sherbime fotografike dixhitale

Me kamera dixhitale: Per dasma, fejesa dhe gezime tuaja familjareAdresa:

Shqiperi -> Shkoder -> Postribe -> Ura Mesit
Juve mundeni të na kontaktoni edhe në Cel.0682369270
JU MIREPRESIM