Back to homepage

Tag "fluturoj"

Jeton ne bregdet

Jeton ne bregdet 0

🕔20:48, 20.Maj 2011

Jeton ne bregdet dhe nuk di te notosh..? Pse lali ti qe ke shtepin pran aeroportit, di te fluturosh… ?

Read Full Article