Gjurmë të pa vdekshme

Gjurmë të pa vdekshme 0

🕔17:25, 22.Pri 2012

Gjurmë të pa vdekshme

Read Full Article
Pijaneci

Pijaneci 0

🕔22:36, 13.Pri 2012

U ktheva në shtëpi dhe të thashë: Ti je gruaja e jetës time. Dhe ti mu përgjigje… shko fli gjumë, pijanec. Po unë të dua moj, pse më thua pijanec? Sepse unë jam babai yt.

Read Full Article
Ishin 2 shok

Ishin 2 shok 0

🕔22:18, 13.Pri 2012

Ishin 2 shok dhe fillon njeri. Un po te kem 200 milion euro 100 milion ti jap ty 100 i mbaj pervete. Po te kem 2 ferrari nje ta jap ty nje e mbaj pervete. Po te kem 2 vila

Read Full Article
Cfar ben koprraci kur i digjet shpia?

Cfar ben koprraci kur i digjet shpia? 0

🕔22:06, 11.Pri 2012

Cfar ben koprraci kur i digjet shpia? I con nje zile zjarrfikses.

Read Full Article
Shkojne dy shqiptare ne France

Shkojne dy shqiptare ne France 0

🕔21:56, 11.Pri 2012

Shkojne dy shqiptare ne FRANCE. Duke u sjell verdalle nje qyteti i merr uria per te ngrene, i thote njeri shokut te vete. – Si do tia bejme per te ngrene se une vdiqa , nuk dime as te flasim

Read Full Article