Back to homepage

Tag "Xhami"

Mevludi në fshatin Mes-Myselim

Mevludi në fshatin Mes-Myselim 0

🕔13:02, 19.Tet 2009

Mevludi në fshatin Mes-Myselim (Shkodër, më 3 shtator 2008)  Ditën e shtunë, më 9 maj 2009, në xhaminë e fshatit Mes- Myselim, u zhvillua një aktivitet i larmishëm fetar kushtuar jetës dhe mësimeve të profetit Muhammed (a.s). Në këtë aktivitet,

Read Full Article