Back to homepage

Tag "Ura e Mesit"

Ura e mesit 2018 – Snow Mesi bridge

Ura e mesit 2018 – Snow Mesi bridge 0

🕔15:11, 2.Mar 2018 Read Full Article
Ura e Mesit mbuluar me bore 2 shkurt 2012 – Mesi Bridge Snow 2012 HD

Ura e Mesit mbuluar me bore 2 shkurt 2012 – Mesi Bridge Snow 2012 HD 0

🕔19:20, 29.Shk 2012 Read Full Article
Investime kolosale ne Komunen Postribe per vitin 2011

Investime kolosale ne Komunen Postribe per vitin 2011 0

🕔18:51, 3.Shk 2011

Ne komunen Postribe keto dite fillojne punimet dhe brenda ketij viti do te perfundoje rruga nga Ura e Mesit deri ne Prekal. Eshte miratuar fondi dhe do te perfundoje muri mbrojtes te Shkolla e Mesme ne Qender te Komunes Postribe e

Read Full Article
Bar Restorant Ura Mesit

Bar Restorant Ura Mesit 0

🕔14:14, 12.Dhj 2010

Bar Restorant Ura e Mesit [flv:https://www.postribe.com/video/bar_restorant_ura_mesit_www.postribe.com.flv 540 400] Adresa: Shqiperi -> Shkoder -> Postribe -> Qender Ura e  Mesit JU MIREPRESIM

Read Full Article
Fotografi 2010 Mes – Postribe

Fotografi 2010 Mes – Postribe 1

🕔17:52, 11.Tet 2010

[nggallery id=39]

Read Full Article