Back to homepage

Tag "shurra"

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9 Fëmija dhe Daja

Fëmija dhe Daja 0

🕔12:05, 13.Jan 2010

Ishte njehere nje femije dhe nena e tij kishte mysafir. Fëmiju tha se po me pshton shurra. Nena ia terhoqi verejtjen dhe i tha mos thuj po pshton shurra por thuaj po du me knu. Nje dit shkuan tek daja,

Read Full Article