Kategori
Artikuj të përgjithshem

Bejta per Postriben

Gazjon Hysaj

Studio Kallaj

Kategori
Artikuj të përgjithshem Fotografi

Dragoc Shkoder Albania

Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2017 – studiokallaj.JPG
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2018 – studiokallaj.com
Dragoc Shkoder Albania 2017 - studiokallaj.JPG
Dragoc Shkoder Albania 2017 – studiokallaj.JPG
Dragoc Shkoder Albania 2017 - studiokallaj.JPG
Dragoc Shkoder Albania 2017 – studiokallaj.JPG
Dragoc Shkoder Albania 2017 - studiokallaj.JPG
Dragoc Shkoder Albania 2017 – studiokallaj.JPG
Dragoc Shkoder Albania 2017 - studiokallaj.JPG
Dragoc Shkoder Albania 2017 – studiokallaj.JPG
Kategori
Feja Islame

Xhamia Dragoc – Live

Xhamia Dragoç – Webcam live


SHIKO XHAMIA DRAGOC LIVEOraret e faljes (Shkoder)

Kategori
Artikuj të përgjithshem

Kampionati gjelave ne Shkoder

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=wAk6tnoUN9I”]

Kemi degjuar per kampionate te ndryshme, që zhvillohen në lloje të ndryshme sportesh, por natyrisht që kampionati i gjelave që zhvillohet, është më i veçanti. Ndonëse pa jehonën  e duhur, një kampionat i tillë ka rreth 20 vite që zhvillohet, madje vitet e fundit ka marrë përmasa më të mëdha duke kaluar kufirin shqiptar dhe në të marrin pjesë pasionantë të këtij lloj sporti jo vetëm nga Shqipëria por edhe nga Mali i Zi, Kosova, Bosnja, Serbia.

Ditën e sotme, ka qenë rradha e zhvillimit të këtij kampionati në Shkodër, pikërisht në Dragoç të Postribës, vend ku ka shumë pasionantë të këtij sporti. Aranit Çela, një nga organizatorët e këtij turneu, ekskluzivisht për televizionin Rozafa, do të bënte të bënte të ditur se është një kampionat që nga viti në vit po merr përmasa edhe më të mëdha.

Lufta në mes gjelave natyrisht që është e veçantë në llojin e saj, por më së shumti, për mënyrën se si pasionantët e tyre i kushtojnë një rëndësi kaq të madhe dhe Shkodra kësisoj edhe njëherë tjetër tregon se është e veçantë në mënyrën si organizon të tilla aktivitete.

Kategori
Artikuj të përgjithshem

Postriba dhe Adem Haxhija

Kliko Këtu për të lexuar në format të madh.