Back to homepage

Tag "Mevludi"

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9 Mevludi në fshatin Mes-Myselim

Mevludi në fshatin Mes-Myselim 0

🕔13:02, 19.Tet 2009

Mevludi në fshatin Mes-Myselim (Shkodër, më 3 shtator 2008)  Ditën e shtunë, më 9 maj 2009, në xhaminë e fshatit Mes- Myselim, u zhvillua një aktivitet i larmishëm fetar kushtuar jetës dhe mësimeve të profetit Muhammed (a.s). Në këtë aktivitet,

Read Full Article