Back to homepage

Tag "Kullaj"

Fotografi 2010 Kullaj – Postribe

Fotografi 2010 Kullaj – Postribe 0

🕔17:45, 11.Tet 2010

[nggallery id=36]

Read Full Article
Postriba Feston 2010 – Bar Restorant Gines (Kullaj)

Postriba Feston 2010 – Bar Restorant Gines (Kullaj) 0

🕔19:02, 11.Shk 2010

[nggallery id=34]

Read Full Article
Teravia e trembëdhjetë, në xhaminë e fshatit Kullaj

Teravia e trembëdhjetë, në xhaminë e fshatit Kullaj 0

🕔13:13, 19.Tet 2009

Teravia e trembëdhjetë, në xhaminë e fshatit Kullaj (Shkodër, më 12 shtator 2008) Rrugës drejt xhamisë së fshatit Kullaj, është e pamundur të mos kalosh pranë xhamisë së Boksit dhe asaj të Dragoçit. Në horizontet e kësaj zone, zërat e

Read Full Article
Fshatrat e Postribes

Fshatrat e Postribes 0

🕔14:29, 4.Sht 2009

Fshatrat e Postribes BAJRAKU I BOKSIT 1. Boksi 2. Dragoçi 3. Kullaj 4. Mesi 5. Myselimi 6. Rrashi 7. Vorfa  BAJRAKU I DRISHTIT 1. Drishti 2. Vilzë 3. Ura Shtrejte 4. Domni BAJRAKU I SUMES 1. Shakota 2. Suma  

Read Full Article