Back to homepage

Tag "kalorsi"

Kalorsi ne fshat

Kalorsi ne fshat 0

🕔15:47, 17.Gus 2010

Ishte njehere ne nje fshat nje kalores qe e quanin “Kalorsi i nates” sepse sa shkonte ora 12 e notes ai dilte dhe ke gjente rruges(burra gra femije pleq) i qinte… …. Ishte nje lokal i famshem ne ate fshat..Ishte

Read Full Article