Back to homepage

Tag "Halil"

Halil Isufi – Bajraktari që la emër të madh

Halil Isufi – Bajraktari që la emër të madh 0

🕔19:47, 9.Sht 2009

HALIL ISUFI BAJRAKTARI QË LA EMËR TË MADH Të merresh me grumbullimin e materialit, studimin dhe hulumtimet e personaliteteve më në zë  të Postribës në rrjedhen e historisë, është jo vetëm një detyrë e përkushtim njerëzor, por edhe një punë

Read Full Article