Back to homepage

Tag "fish"

Shkojne Gagaci me Qorrin per te kap peshk

Shkojne Gagaci me Qorrin per te kap peshk 0

🕔22:49, 19.Jan 2015

Shkojne Gagaci me Qorrin per te kap peshk. Qorri gagacit: – Degjo, kur te shohesh nje peshk do me thuash mua dhe une do te hidhem ta kap. Gagaci: – Mi.. mi.. mire. Rrine sa rrine. Gagaci: – Pe… pe…

Read Full Article