Back to homepage

Tag "bajram rexhepin"

Bajram Rexhepi – Plaku Shekullor i Postribës

Bajram Rexhepi – Plaku Shekullor i Postribës 0

🕔19:28, 9.Sht 2009

BAJRAM REXHEPI PLAKU SHEKULLOR I POSTRIBËS Bajram Rexhepi ka çka tregon nga jeta e tij. Bajram Rexhepi kujton me respekt bajraktarin e Boksit, Zenel Alinë, vojvodën Adem Haxhija si dhe pleqtë Nuz Halili, Haxhi Brahimi, Rac Bajrami, Ramo Salihi, të

Read Full Article