Back to homepage

Tag "amerika"

2 Gisht larg

2 Gisht larg 0

🕔12:33, 4.Dhj 2009

3 shokë, një amerikan, një gjerman dhe një shqiptar po mburreshin. Amerikani thotë, në Amerik kemi avjonin që fluturon krejt për qellë, 2 shokët e tjerë me një herë thanë, krejt-krejt për qellë, amerikani thotë, jo 2 gisht posht qellit.

Read Full Article