Back to homepage

Tag "murgeshat"

Murgeshat

Murgeshat 0

🕔16:30, 19.Sht 2010

Dalin dy murgesha me ble banane në pazar, dhe pane banane te nje plake qe sapo po i mbaronte dhe kishte mbetur te fundit 3 cop, murgeshat deshen blejn 2 cop, shitsja edhe të fundit merreni pa para, mir pra

Read Full Article