Kategori
Te rejat nga Bota

Mëso të vlerësosh atë që ke

[singlepic id=2267 w= h= float=none]

Mëso të vlerësosh atë që ke, përpara se koha të të mësojë të vlerësosh atë që kishe!

Kategori
Te rejat nga Bota

Ne gjum kur rash, ne enderr te pash

Ne gjum kur rash, ne enderr te pash

Kategori
Te rejat nga Bota

Mos e largo nje njeri si ben shum per ty

Mos e largo nje njeri si ben shum per ty

Kategori
Humor

Isha me te dashuren

Isha me te dashuren time tek shtepia saj..
Papritur iken dritat…-A e shfrytezove rastin???
Popo ja piva te gjith Coca colen.

Kategori
Humor

Duke berë dashuri

Duke berë dashuri gjatë një nate të zjarrtë ,gruaja i thotë burrit”ah ah po vij”.Burri i pergjigjet:”poooooooooo dhe une po vij”:-femija i dëgjon e i thotë ” të vij dhe unë”. ja pret gjyshi nga dhoma tjetër :-“po ku dreqin po shkoni të gjithë në ketë orë”.