Back to homepage

Tag "bruno"

Elvana Gjata – Love me ft. Bruno

Elvana Gjata – Love me ft. Bruno 0

🕔22:18, 15.Nën 2015

[Bruno:] Nuk du tjetër, nuk du tjetër je vetem ti je zemrën edhe shpirtin tim e ke jetës time, jetës time ti kuptim i dhe nuk bëjmë dot pa njëri-tjetrin ne [Elvana:] Se më je, më je, më je ti

Read Full Article