Back to homepage

Tag "3 shok"

3 shoke

3 shoke 0

🕔12:29, 4.Dhj 2009

Goni, Gimi dhe Genci po punonin te nje shtylle telefoni kur Gimi rreshqet, bie ne toke dhe vdes menjehere. Pasi e merr ambulanca Goni pyet Gencin se kush do i thote gruas se vet qe Gimi vdiq. – Shkoj un,

Read Full Article