Back to homepage

Posts From ilir

Sofra e Postribes 2014

Sofra e Postribes 2014 0

🕔18:55, 17.Jan 2014 Read Full Article
Matura Postribe 2012-2013

Matura Postribe 2012-2013 0

🕔15:49, 12.Kor 2013 Read Full Article
Mirand Velija Kampion Boksi ne Itali per peshen 64 Kg.

Mirand Velija Kampion Boksi ne Itali per peshen 64 Kg. 0

🕔15:17, 12.Kor 2013

Mirand Velija 25 vjeçari nga Myselimi i Postribës shpallet kampion Boksi per stilin Gentura ne zonen e Piemontes, Itali për peshen deri ne 64 kg, kundrejte Marokenit Nourudin Hassan.

Read Full Article
Dora e Pajtimi, turizmi kulturor, në kalanë e Drishtit

Dora e Pajtimi, turizmi kulturor, në kalanë e Drishtit 0

🕔19:20, 5.Maj 2013

Këto foto janë realizuar nga The Door Albania – > Facebook

Read Full Article
Një ditë në një jetë

Një ditë në një jetë 0

🕔18:41, 5.Maj 2013

Më bëri përshtypje shumë pozitive një organizim i bukur nga shoqëria Dora e Pajtimit, të cilin e pashë rastësisht në Web, përmes poetes së re Elona Çuliq. Vinte shumë energji dhe dëshirë për jetë prej aty, si dhe shumë Shqipëri

Read Full Article