Të Denuarit Politik

Administratori
By Administratori 13 Shtator, 2009 16:42

Të Denuarit Politik

Të Denuarit Politik

Ura E Shtrejtë
Isuf Hasani
Hasan Isuf Mehaj
Isa Isufi
Imer Selimi – Myrtja
Brahim Selimi – Myrtja
Isen Ahmet Rekaj – Burg + Internim
Hasan Ahmet Rekaj – Internim
Sulejman Ahmet Rekaj – Internim
Lic Ahmet Rekaj – Internim
Hava Rekaj – Internim
Hajrije Hasan Rekaj – Internim
Sait Isen Rekaj – Internim
Rrustem Isen Rekaj – Internim
Hatije Isen Rekaj – Internim
Haxhi Ahmet Rekaj – Internim
Sanije Lic Rekaj – Internim
Shkurte Haxhi Rekaj – Internim
Brahimisuf Vula – Internim
Laje Bel Vulaj – Internim
Aishe Bajram Vulaj – Vdek Ne Internim
Njome Mehmet Vulaj
Ahmet Smajli – Kurtaj – Internim
Sibe Lic Kurtaj – Internim
Bajram Ahmet Kurtaj – Internim
Kurt Ahmet Kurtaj – Internim
Lan Ahmet Kurtaj – Internim
Isen Ahmet Kurtaj – Internim
Feride Bajram Kurtaj – Internim
Adem Isuf Hasani – Internim
Rabije Reshit Meaj – Internim
Nuse Mul Meaj – Internim
Sulltane Isa Meaj – Internim
Selim Zeneli-Myrtja – Internim
Shkurte Halili – Internim
Fatime Isufi – Internim
Aishe Selimi – Internim
Ramadan Isufi – Internim

Domën
Rexhep Milani
Isen Elezi
Imer Adem Milani
Ymer Zenel Guri
Brahim Shabani
Sylo Turk Guri
Ram Isuf Uruci
Beqir Caf Koprija
Bujar Salo Milani
Sadik Murat Stena

Mes
Sadik Rama
Manush Cafi
Kasem Rama
Mehmet Islam Uraj

Myselim
Muho Dyli
Mehmet Dyli
Sait Iseni
Myrto Manushi

Rrash-Vorfë
Idriz Tahiri
Dervish Idrizi
Malo Mustafa
Haxhi Rrashi
Elez Haxhija

Kullaj
Abdullah Saiti
Mehmet Salja
Haxhi Salja
Jup Rrustja
Imer Myrtja
Hajdar Dani
Dervish Tafi
Taip Isaja
Veli Rrustja
Hamza Zejnuni

Boks
Osman Haxhija – Spahija
Çel Murati
Sadik Imeri – Shabaj
Beshir Brahimi – Shabaj
Shaban Ademi – Spahija
Bajram Cufi
Haxhi Ademi – Shabaj
Beqir Haxhija
Daut Bazi – Shabaj
Elez Rexhepi – Plangaj
Baz Sylejmani – Shabaj
Haxhi Ademi – Spahija
Jakup Brahimi – Shabaj
Ram Isufi
Muhamet S. Shabaj – Viti 1990
Agim Hajdar Repaj – Viti 1990

Dragoç
Selim Raci
Jemin Zyberi
Hajdar Tafa
Taf Hajdari
Muho Kupi
Zejnun Raci
Smajl Duli
Hasan Gruda
Bajram Rexhepi
Qazim Haxhija
Sanije Ahmet Paskali – 5 Vjet Internim
Hajrush Halim Paskali – 5 Vjet Internim
Hider Halim Paskali – 5 Vjet Internim
Bajram Halim Paskali – 5 Vjet Internim
Shpresa Halim Paskali – 5 Vjet Internim
Haxhi Halim Paskali – 5 Vjet Internim

Drisht
Myrto Dani
Zyber Dervish Buhaj
Nuz Halil Bushi
Jakup Brahimi
Ali Brahimi
Gjeto Zyberi
Dan Ceni – Curri
Avdi Halil Dusha

Shenim: Ne qoftese eshte bere ndonje gabim, ai eshte bere pa dashje dhe ju lutemi na e vini ne dukje ne menyre qe ta permirsojme dhe ta plotsojme sa ma pare .

Facebook Comments

Administratori
By Administratori 13 Shtator, 2009 16:42
Write a comment

1 Comment

  1. Ilir Hasa 23 Shtator, 10:59

    un prej ures shtrejt jam po as gjysem si njof 😛

View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.