Search Results

Xhamia Ebu Bekr (Xhamia e Madhe)

Xhamia Ebu Bekr (më tepër…)

Ura e Mesit (10/11/2013)

580615_677425785608582_941026510_n (më tepër…)

Tradite…

IMG_1399

(më tepër…)

Geshtenjat-Parku Rinia

logo

(më tepër…)

Gezuar Fiter Bajramin

Gezuar Fiter Bajramin

Es selamu alejkum we rahmetullahi we berkatuh!.

Urime festën e Fitër Bajramit, duke lutur All-llahun Subhanehu ve Teala përmes Emrave të Tij të Bukur dhe Cilësive të Tija të Përsosura të na pranoj të gjitha adhurimet,të na fal mëkatet tona dhe të na shpërblej me më të mirën – Xhennetul Firdeusin.

All-llahu I Lartësuar ju shpërbleftë me begatitë më të mëdha në këtë botë dhe në botën e ardhshme!