Lidhja Wireless 512 kbps pa limit

Per perdoruesit me eksperience te paket ne internetit. Bandwidth i bollshem, per te kryer cdo aktivitet ne internet.

Lidhja Wireless 1 Mbps pa limit

Per perdoruesit me eksperience te internetit. Bandwidth i bollshem, per te kryer cdo aktivitet ne internet. Navigo me shpejtesi, hap video Youtube ne cast dhe perdor download, komunikim video etj. pa asnje vonese.

Lidhja Wireless 2 Mbps pa limit

Thjesht e shpejte Bandwidth 2 Mbps sjell nje lidhje deri 8 here me te shpejte se oferta te ngjashme ne treg. Ploteson cdo nevoje per download, FTP, Peer to Peer. Per entuzjastet e vertete te shpejtesise dhe ata qe dine te perdorin internetin ne maksimumin e mundesive.