Back to homepage

Tag "xahja dhe ferrari"

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9
Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme1/functions/thumbs.php on line 9 Xhaja dhe Ferrari

Xhaja dhe Ferrari 0

🕔11:50, 13.Jan 2010

Ishte i xhaje me biçikletdhe ndalet te semafori aty gjen i çun me ferrari. I hap deren çuni dhe i thote o xhaje a e bojme i gare? xhaja: jo or djal ca thu gjona koti. çuni: he o xhaje

Read Full Article