Back to homepage

Tag "ujku"

Lepuri i pitë

Lepuri i pitë 0

🕔15:30, 8.Dhj 2009

Ishte nje lepur pijanec edhe nje dit doli te pije kur u kthye i pire i doli ne rrug ujku por pa pritur i doli luani dhe e hengri ujkun me pas kur leprit i doli gjumi e pa eshtrat

Read Full Article