Back to homepage

Tag "numri 11"

Bjondinat dhe nr 11

Bjondinat dhe nr 11 0

🕔22:09, 6.Kor 2009

Pse bjondinat nuk dine të shenojnë numrin 11? Sepse nuk e din cilin 1 ta shenojnë perpara.

Read Full Article