Kategori
Humor

Në cilin muaj gratë flasin më pak?

Në cilin muaj gratë flasin më pak?
Në shkurt.
E pse?
Sepse i ka vetëm 28 ditë.

Kategori
Humor

Shqiptari, Serbi, Greku

Ne nje burg ishin :
– Nje Serb
– nje Grek
– dhe nje Shqipetar
Dhe u thote Gardiani :
– Kush do duroj 3 gjuajtje nga
kamxhiku im pa nxjere asnje fjale
do e liroj nga burgu
– keni te drejte te merni nga nje
mburoje..
– Epo mire filloi i pari Serbi dhe
per mburoj mori nje gur
– filloi gardiani gjuajtjen e pare
guri ne toke
– Gjuajtjen e dyte uluriti Serbi
keshtu qe humbi..
– Radha Grekut cfar do maresh
per mburoje e pyeti gardiani
– asgje tha Greku
– gjuajtjen e pare asnje ze Greku ,
– Gjuajtjen e dyte asgje
– gjuajtjen etrete asnje ze nuk
nxori Greku,
– Je i lire i tha Gardiani mund te
ikesh,
– jo -tha Greku , do rri te shoh
Shqipetarin se gjithmon ja ka
hedhur neper barsaleta ta shoh si
do shpetoj sot,,
-Epo mire rri i tha gardiani
– Keshtu erdhi radha e Shqipetarit
– E Pyet Gardiani:
– Cfar do maresh per mburoje?
– Do mar Grekun u pergjigj
Shqipetari….!