Back to homepage

Tag "ham"

Na i sjell ato qe blem e ti hame

Na i sjell ato qe blem e ti hame 0

🕔21:40, 6.Shk 2010

Para disa kohesh në Shkoder një çiftë ishin te stacioni i trenit e donin të shkonin në Tiranë dhe ishte hera e parë që po udhtonin me tren. Ata panë se shum nga udhetarët po blinin banane, por këto se

Read Full Article