Back to homepage

Tag "cicat"

Miu dhe Lopa

Miu dhe Lopa 0

🕔04:16, 20.Gus 2009

Njeher nje lop e ka takuar nje mi dhe miu ka qen duke pir cigare. Lopa i ka then ec more picimul ti po pin cigare a. Miu me te shpejte ja ktheu ec mori ti calla budallica cicat pa

Read Full Article