Back to homepage

Tag "bubrreca"

Gjermanja dhe nje coban shqiptar

Gjermanja dhe nje coban shqiptar 0

🕔18:37, 3.Tet 2009

Nje gjermanes i kishte plasur goma ne bjeshke dhe nuk dinte ta nderoj me gomen rezerve. Kur aty afer po kalonte nje coban Shqiptar dhe me fyell i ja jepte kenges se deleve te tij. Hej i tha Gjermanja te

Read Full Article
Bubrrecat vs Elefantat

Bubrrecat vs Elefantat 0

🕔20:29, 21.Gus 2009

Lujten futboll bubrrecat me elefantat edhe bubrrecat fituan. Elefantat se pranojshin fitoren e bubrrecave edhe thojshin: Na keni shty.

Read Full Article