Back to homepage

Tag "brune"

Nje bjonde dhe nje brrune

Nje bjonde dhe nje brrune 0

🕔15:41, 22.Gus 2009

Nje bjonde dhe nje brrune hidhen nga kulla e Parisit, cila bie e para ? – Brrunja, sepse bjondja ndalet per te pyetur per rrugen.

Read Full Article