Back to homepage

Tag "amerikani"

Shqiptari në hënë

Shqiptari në hënë 0

🕔21:26, 16.Gus 2009

Ishte nje here nje Shqiptar dhe nje Amerikan. Amerikani thot: ne Amerikant jemi te paret qe shkuam ne hene. Shqiptari thot: ne jemi te paret qe se shpejti do shkojme ne hene. ashtu i thot Amerikani, posi nuk keni frig

Read Full Article
Amerikani, Gjermani dhe Shqiptari: Cili ka babin më të madh?

Amerikani, Gjermani dhe Shqiptari: Cili ka babin më të madh? 0

🕔19:28, 15.Kor 2009

Ishte një Amerikani, një, Gjermani dhe një Shqiptar. Gara e lojes ishte: Kush e ka baban me te madh! Amerikani: Babai im esht sa nje ndertes 10 kate. Gjermani:  Babai im prek ne hënë. Shqiptari: O Gjerman babai yt ka

Read Full Article