Dashuria e vajzës së shahistit

Dashuria e vajzës së shahistit 0

🕔18:50, 3.Tet 2009

Një djalosh i bëhet monoton një vajze duke e ndalur shpesh. Një ditë ndalet vajza dhe i thot: VAJZA : Nuk bënë që ne të dy të jemi bashk ! DJALI : Përse ? VAJZA : Sepse kam babin shahist

Read Full Article
Cilës gjini i përkasin Kompjuterët? Mashkullore apo Femërore!

Cilës gjini i përkasin Kompjuterët? Mashkullore apo Femërore! 0

🕔18:45, 3.Tet 2009

Mësuesja e gjuhës ishte duke iu sqaruar nxënësve në klasë që në gjuhën Frënge, emrat ndryshojnë për nga gjinia në Anglisht, pra përcaktojnë gjininë e kundërt. “House” në Frëngjisht, gjinia femrore “la maison”, “Pencil”, në Frengjisht, gjinia mashkullore “le crayon”.

Read Full Article
Gjermanja dhe nje coban shqiptar

Gjermanja dhe nje coban shqiptar 0

🕔18:37, 3.Tet 2009

Nje gjermanes i kishte plasur goma ne bjeshke dhe nuk dinte ta nderoj me gomen rezerve. Kur aty afer po kalonte nje coban Shqiptar dhe me fyell i ja jepte kenges se deleve te tij. Hej i tha Gjermanja te

Read Full Article
Sejdiu e Melihate Termkolli

Sejdiu e Melihate Termkolli 0

🕔12:25, 3.Tet 2009

Presidenti Sejdiu i kish pas thene njihere Melihate Termkollit: – e kom pa nji djal pa kembe, kish pas vesht farmerka. Melihati i thot: – qysh vesht farmerka kur ska kamb ?? Presidenti: – e ti qysh vnon jelek kur

Read Full Article