Fshatrat e Postribes

Fshatrat e Postribes 0 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

🕔14:29, 4.Sht 2009

Fshatrat e Postribes BAJRAKU I BOKSIT 1. Boksi 2. Dragoçi 3. Kullaj 4. Mesi 5. Myselimi 6. Rrashi 7. Vorfa  BAJRAKU I DRISHTIT 1. Drishti 2. Vilzë 3. Ura Shtrejte 4. Domni BAJRAKU I SUMES 1. Shakota 2. Suma  

Read Full Article
Adem Haxhija – Trimi i madh i Postribës

Adem Haxhija – Trimi i madh i Postribës 0 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

🕔15:34, 2.Sht 2009

Adem Haxhija Trimi i madh i Postribës Adem Haxhija u lind në vitin 1867 nga një familje e fisme e derës së Spahijajve në Postribë me tradita të shquara patriotike brez pas brezi. Babai I gjyshit të tij, i quejtur

Read Full Article
Ndeshje Intelektuale

Ndeshje Intelektuale 0 Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/0/4/postribe.com/httpd.www/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

🕔15:33, 2.Sht 2009

Ndeshje Intelektuale Nismë për këtë shkrim u bë një bisedë që zhvilluam me një kolegun tim, të cilin e admiroj dhe e respektoj shumë. Megjithatë dua të shprehë se kolegu im ka një të keqe të evitueshme sepse në çdo

Read Full Article