Gjermani, Shqiptari, Amerikani

Gjermani, Shqiptari, Amerikani 0

🕔14:29, 22.Gus 2009

Shqiptari Amerikani edhe Gjermani jon ne burg edhe kur ju vjen koha per te vdekur ata kan 3 menyra te pushkatohen te virren dhe te ju bjer sopata ne kok edhe e pyesin Amerikanin si do te vdekesh?? Amerikani pergjigjet

Read Full Article
Miu dhe Lopa

Miu dhe Lopa 0

🕔14:23, 22.Gus 2009

Lopa i thote miut, piciruk kaq i vogel dhe te kane dale mustaqet. Miu i thote lopes, po ti moj kaq e madhe dhe nuk vesh sutjena.

Read Full Article
Polici semafor

Polici semafor 0

🕔14:21, 22.Gus 2009

Nje polic i SHPK-s po ndal njenin e po ngermohet: O qorr a nuk po i sheh driten e kuqe n’semafor a? Po mor burr po ty nuk t’pash.

Read Full Article
Njerzit në kish

Njerzit në kish 0

🕔14:15, 22.Gus 2009

Shkojnë besimtart katolik me u lut në kish, Prifti po i vet: Kush ka frig nga gruaja le te çohet ne kemb.. të gjith çohen veq njeni rrin nej edhe thot prifti vetmeveti: E shyqyr qenka nje burr ne kish..

Read Full Article
Beni dhe babi i ti

Beni dhe babi i ti 0

🕔14:07, 22.Gus 2009

Beni kishte par nje ender siku babi i tij ja kishte dhuruar 50 euro. Pasi u zgjua ne mengjes e shiqoj babin e tij qe po shiqonte n’tv dhe i tha babi babi pash ne ender sikur mi ke japur

Read Full Article