Gezuar Fiter Bajramin

Administratori
By Administratori Gusht 8, 2013 22:08

Gezuar Fiter Bajramin

Es selamu alejkum we rahmetullahi we berkatuh!.

Urime festën e Fitër Bajramit, duke lutur All-llahun Subhanehu ve Teala përmes Emrave të Tij të Bukur dhe Cilësive të Tija të Përsosura të na pranoj të gjitha adhurimet,të na fal mëkatet tona dhe të na shpërblej me më të mirën – Xhennetul Firdeusin.

All-llahu I Lartësuar ju shpërbleftë me begatitë më të mëdha në këtë botë dhe në botën e ardhshme!

Facebook Comments

Administratori
By Administratori Gusht 8, 2013 22:08
Write a comment

1 Comment

  1. vajza Dhjetor 25, 20:55

    Mashallah

    [Pergjigju]

View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*