Back to homepage

Posts From klodi_bajraktari

Statutet e Drishtit

Statutet e Drishtit 0

🕔21:25, 4.Jan 2010

Statutet e Drishtit Botohet i plotë dorëshkrimi i rrallë i 1468 DR. MUSA AHMETI DR. ETLEVA LALA Dorëshkrimi “Statuta et ordina tiones capituli eçlesiae Cathe dralis Drivastensis” është tepër i rrallë dhe unik, ngase përmban statutet e kapitullit të kishave

Read Full Article
Engjelloret e ‘Drishtit’

Engjelloret e ‘Drishtit’ 0

🕔00:00, 24.Dhj 2009

Engjelloret e Drishtit Të dhëna të reja nga dokumentet e Arkivit Sekret të Vatikanit. Arkivi Sekret i Vatikanit është një ndër arkivat më të pasura në botë për historinë mesjetare shqiptare. Studimi dhe hulumtimi shkencor aty, të ofron mundësi për

Read Full Article